Sobna vrata

MEDIJAPAN

Medijapan je materijal izuzetno čvrste konstrukcije. U proizvodnji sobnih vrata koristi se masiv, presvučen medijapanom, pogodnim za farbanje. Tako dobijamo odlične karakteristike finalnog proizvoda, koji je izuzetnog dizajna i otporan na spoljašnje uticaje. Boja se određuje prema specifikaciji kupca.


Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
PartenijaPUNO DRVO

Drvo kao prirodni materijal ima svojstvo samoregulacije mikroklime što znači da se neprekidno vrši izmena unutrašnjeg i spoljašnjeg vazduha bez otvaranja prozora i vrata, a istovremeno nema gubitka toplote. Drvo je vrlo kvalitetan toplotni izolator i nakon prestanka grejanja zadržava toplotu i do 24 sata. Moderne i estetski čiste linije ove kolekcije garantuju zadovoljenje najprefinjenijih ukusa.


Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
PartenijaKRAFT MASTER

Kraft-master ili "Američki panel" su fabrički pripremljene MDF ploče sa izlivenom šarom i reljefnom simulacijom drveta (hrast). Završna obrada može biti i furnir i premazivanje poliuretanskim bojama po RAL karti. Klijenti mogu odabrati različit tip zastaklivanja. Standardna ponuda je ukrasno staklo debljine 4 mm.


Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
PartenijaFURNIR

Furnirana vrata doprinose luksuzu, udobnosti i toplini u svakom domu. U ponudi imamo veliki izbor kvalitenih prirodnih furnira-hrast, orah, trešnja, bukva... U odnosu na zrnastu strukturu, u ponudi su linije, crni, hrast, hrastova vlakna, zebra i drugi furniri od egzotičnih vrsta drveta.


Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
Partenija
PartenijaKLIZNA VRATA

Klizna vrata se rade po meri u zavisnosti od dimenzija prostora, od poda do plafona, od zida do zida, u uglovima... Pored namene za vrata plakara (Američki plakar), klizna vrata mogu da se koriste i kao pregradna vrata u prostoriji. Klizne sisteme karakteriše bešumno klizanje kao i bešumno zatvaranje sa slowmotion efektom dodavanjem usporivača na klizna vrata.


Partenija

FOLIJA SOBNA VRATA

Sobna vrata "Porta Krono" sa melaminskom folijom odlikuje vratno krilo ispunjeno specijalizovanim papirnim saćem. Štelujući štok za debljinu zida od 13-30 cm (mogućnost proširenja štoka od 31-41cm uz doplatu). Uz vrata se isporučuju: AGB brava, ključ i 3 šarke. Kvake i staklo se ne isporučuju.

Sobna vrata "Supporta" sa CPL 3D folijom odlikuje odličan kvalitet završne obrade, materijali renomiranih proizvodjača i pristupačna cena. Posebno treba naglasiti da je debljina mdf-a 6 mm obostrana, ram krila je dupli, kvalitetna CPL 3D reljefna folija i AGB magnetna brava. Izbor od 4 dezena koji se savršeno uklapaju u svaki enterijer za sve namene.

Za sve kupce na teritoriji Srbije, gde god da se nalazite, obezbedili smo BESPLATNU DOSTAVU “PortaKrono” i “Supporta” sobnih vrata na kućnu adresu, za kupljenih 5 ili više komada vrata. Dostava se vrši sopstvenim prevozom, ne kurirskim službama.


Partenija Partenija

Izdvajamo

PortaKrono


Sobna vrata sa štelujućim štokom. Uz vrata se isporučuju: brava, ključ i 3 šarke

Krovni prozori


Krovni prozori i prateća oprema VELUX! Ugradnja i tehnička podrška.

Stepenice


Drvene, drvo-metal i metalne tavanske stepenice u više od 25 različitih dimenzija!

Sigurnosna vrata


Veliki izbor domaćih i uvoznih "ABWEHR" sigurnosnih vrata premium klase!

KontaktFP STOLARIJA
Kralja Petra I 51
35220 RIBARE
+381 35 274-277
+381 69 274-27-77
e-mail: fp.stolarija@gmail.com